Příprava na SP v Miami

23.01.2010 03:56

Kdo by řekl, že i v Miami může mrznout? Mě to při balení věcí rozhodně nenapadlo. Po příjezdu jsem byl ale jedním místním upozorněn na fakt, že máme velkou kliku, neb pár dní před našim příjezdem jim tady pomrzly pomeranče a místní řidiči si museli nakoupit škrabky na okno. No, naštěstí mrazy jsou pryč a já se při psaní této zprávy pěkně potím, neb dnes bylo teplo až skoro moc a ani teď v 10 večer se příliš neochladilo.

Trénovat jsme začali již minulou sobotu, ale nebylo to bez problému. Na převzetí vypůjčené lodě se nikdo z firmy nedostavil a tak jsme si museli lodě sami sundat z vleku, nicméně nám chyběli ploutev, kormidlo a objednaná plachta a páka. Tak jsme celý den strávili telefonováním a půjčováním vybavení od známých a bohužel jsme tím ztratili celý den tréninku. Všechny dohodnuté věci firma dodala až po několika dnech. Hrůza.

Počasí je tu příjemně teplé a vítr kromě dneška spíše slabší. Dnes naopak to byl jachtařský ráj, neb teplota byla kolem 27st. a foukal teplý vítr z jihu o síle 15 – 20 uzlů. Zítra máme poslední tréninkový den, pak jeden den na odpočinek a přihlášky a v pondělí odpoledne začíná závod. Tak pokud se budete doma nudit, tak nezapomeňte držet palce!!!

Website závodu: https://rmocr.ussailing.org/

 

 

Zpět

Vyhledávání

SailFaster.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.